Orang sedang view blog Lovely

Followers

Tuesday, February 15, 2011

ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...


Salam...
Dengan ini dimaklumkan, pada tanggal 15 Feb 2011, blog saya dirasmikan oleh Ben Ashaari (dgn nada perasan). Ini adalah entri ku yang pertama...

Baru seminit jagung jadik blogger. Smpai terbawak2 dalam mimpi nak buat blog ni..konon nak nmpak gerek mcm org lain gak...tapi ini jek yana mampu aku buat setakat ni...hehehe...kalau berminat, jadikla follower k...kalau dah ramai follower nnti, saya buat fan club plak eh..(perasan lagik).

Okla, rasenya setakat ni sahaja ucapan dari saya...saya serahkan microfon kepada Ben Ashaari untuk menyampaikan sepatah dua kata sebelum mengakhiri perasmian ni (lagik2 perasan)...hahahahah

Sebelum tu, mesti u all tertanya2, kenapa saya asek sebut jek pasal Ben Ashaari kan? kan? kan? Okla, kalau nak tau lebih lanjut klik pada ERR .. HYE . SAYA BLOGGER BARU ...


K, Chow!



13 comments:

  1. Salam ..
    ehemm .. bagus bagus .. keep it up.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. welcome to dunia blog..hee..
    terjah u from aben blog..

    follow u..

    http://iekahridzuan.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam,
    melawat dn mengunjungi para2 blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D
    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. thanks hasrul, iekah n apis coz sudi menjenguk blog saya yg serba kekurangan ni..huhu

    ReplyDelete
  5. slamat berblogging juga anizs..thanks sudi jenguk..

    ReplyDelete
  6. selamat datang ke dunia blog...Salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. nora, thanks to be my follower..baru nk berjinak2 merpati ni..hihi

    ReplyDelete
  8. selamat menulis :)
    singgah dari page abg Ben...

    ReplyDelete
  9. terbang sini..datang dari belog abg ben :)

    ReplyDelete
  10. Jalan jalan dekat sini dari blog abg ben :)
    suka dengan fakta fakta dari doctor lurve.

    ReplyDelete
  11. Thanks neena..kalau Doktor lurve dengar ni mesti dia suka..

    ReplyDelete